Корінь селери злегка відварюємо та обсмажуємо. Подаємо із картопляним пюре та припущеним шпинатом. Прикрашаємо сухою зеленою аджикою. 183 ккал, Білки: 4г, Жири: 7г, Вуглеводи: 26 г Цікаво: Корінь селери - це справжній суперфуд. Його споживання покращує травлення, завдяки вмісту ефірних олій та гіркоти. Сприяє очищенню організму. Підтримує серце завдяки вмісту калію, магнію й антиоксидантів. Та сприяє гармонізації нервової системи завдяки вмісту вітамінів групи В. Шпинат - це джерело заліза, вітамінів А і С. Саме після термообробки шпинату краще засвоюються антиоксиданти. Болгарський перець містить також вітамін С та бета-каротин.