Запечений баклажан
Запечений баклажан
Запечений баклажан
250 ₴
Баклажан змащуємо оливковою олією і соусом теріяки  та запікаємо. Подаємо із соусом на основі вершкового місо із додаванням тахіні-карі, хумусом та джемом з перців. Прикрашаємо маринованою червоною цибулею, горіхами кеш'ю та мікрогріном.

306 ккал, Білки: 6, Жири: 22, Вуглеводи: 21г 

Цікаво:

Баклажан багатий на антиоксиданти, які підтримують здоров'я серця, судин та клітин мозку. Містить нерозчинну клітковину, яка сприяє травленню.Також допомагає організму виводити важкі метали. Хумус є джерелом білка, заліза та кальцію. Прянощі в соусі стимулюють обмін речовин.
370g
20min