Готуємо з обсмаженим тофу, бланшованих томатів Чері, припущеного аспарагусу, болгарських перців, кукурудзи та карамелізованою грушею. Заправляємо ароматним соусом на основі зеленої олії з петрушки та фрешу лайму. Прикрашаємо паростками льону. 243 ккал, Білки:10г, Жири: 15г, Вуглеводи: 17г Цікаво: Аспарагус є джерелом антиоксидантів, клітковини, вітамінів групи В та фолієвої кислоти. Груша покращує травлення, завдяки клітковині в складі, має низький глікемічний індекс та підтримує імунітет. Болгарський перець рекордсмен за вмістом вітаміну С. Томати Чері покращують травлення завдяки органічним кислотам. Та позитивно впливають на настрій завдяки серотоніноподібним сполукам.