Сочевичний крем-суп
Сочевичний крем-суп
Сочевичний крем-суп
220 ₴
Готуємо із червоної сочевиці, моркви, картоплі, коріння селери і петрушки. Додаємо соєве молоко. Прикрашаємо зеленою олією з петрушки. Подаємо з хлібом на вибір.

263 ккал, Білки: 16г, Жири: 1,3г, Вуглеводи: 47г

Цікаво:

Червона сочевиця - джерело білка, заліза та клітковини. Легше засвоюється, ніж інші бобові. Цибуля є природнім пребіотиком - підтримує імунну систему. Морква та коріння петрушки багаті на каротиноїди та вітамін С.
360мл
12хв
1b, 6
Хліб
Обов'язковий
Виберіть до 1 доповнень
Хліб мюнхенський
Хліб тартін