Готуємо на тості із цільнозернового хліба на заквасці з органічним авокадо, броколіні, міксом салату із паростками льону і м'ятою та слайсами огірка і редису. Прикрашаємо насінням гарбуза. За бажанням подаємо на тості з безглютенового гречано-рисового хліба з червоною сочевицею. 323 ккал, Білки: 9,5г, Жири 15,6г, Вуглеводи: 38г Цікаво: Авокадо містить мононенасичені жири, які підтримують серце, також калій, що допомагає знижувати підвищений тиск. Броколіні - гібрид броколі, багатий на вітаміни С і К, фолієву кислоту. Огірок та зелень - низькокалорійні, багаті клітковиною та антиоксидантами, сприяють зволоженню тіла. Хліб на заквасці підтримує мікробіом, оскільки є природнім пробіотиком.