Готуємо на тості із цільнозернового хліба на заквасці з обсмаженими грибами Шимеджи та авторським кеш'ю-кремом. Подаємо із салатним міксом. Прикрашаємо ферментованою бузиною. За бажанням подаємо на тості з безглютенового гречано-рисового хліба з червоною сочевицею. 520 ккал, Білки: 14г, Жири: 30г, Вуглеводи: 54г Цікаво: Гриби Шимеджи походять із Східної Азії, ніжно-горіхові на смак та містять бета-глюкани, що підтримують імунітет. Соус із кеш’ю багатий на корисні жири, а також мідь та магній, які підтримують нервову систему. Салатний мікс - джерело клітковини, сприяє здоровому травленню. Хліб на заквасці підтримує мікробіом, оскільки є природнім пробіотиком.