Тост з грибами Шимеджи
Тост з грибами Шимеджи
Тост з грибами Шимеджи
350 ₴
Готуємо на тості із цільнозернового хліба на заквасці  з обсмаженими грибами Шимеджи та авторським кеш'ю-кремом. Подаємо із салатним міксом. Прикрашаємо ферментованою бузиною.

За бажанням подаємо на тості з безглютенового гречано-рисового хліба з червоною сочевицею.

520 ккал, Білки: 14г, Жири: 30г, Вуглеводи: 54г

Цікаво: 

Гриби Шимеджи походять із Східної Азії, ніжно-горіхові на смак та містять бета-глюкани, що підтримують імунітет. Соус із кеш’ю багатий на корисні жири, а також мідь та магній, які підтримують нервову систему. Салатний мікс - джерело клітковини, сприяє  здоровому травленню. Хліб на заквасці підтримує мікробіом, оскільки є природнім пробіотиком.
295г
12хв
1a, 1, 8d